Forældreinformation


EsportGo arrangerer og afvikler LAN events, hvor de deltagende kan tilslutte deres medbragte computere, Playstation eller Xbox og spille med og mod andre gamere, som deler den samme passion.

Vi stræber efter at skabe en rolig og tryg stemning til vores arrangementer, og det er desuden ikke unormalt at man kommer hjem med en ven eller to rigere. Til vores arrangementer hjælper man hinanden, og skulle der opstå problemer står vi arrangører samt crew klar til at afhjælpe problemerne.

Der er ingen aldersgrænse for at deltage til vores event. Vi anbefaler dog at købe en forældre/gæstebillet hvis det er første gang at barnet deltager i et lan.

Dette skal dit barn bruge under eventet:
Computer eller laptop
Internetkabel og strømstik
Hovedpude, sovepose/dyne, liggeunderlag/madras
Toiletartikler
Børn under 10 år skal være ifølge med en voksen under eventet
Du kan finde vores huskeseddel under ”events”

Der vil til alle vores events være mulighed for at købe en madpakke bestående af 2x morgenmad, 1x frokost og 1x aftensmad. Vi samarbejder med cafeer som lægger vægt på sund kost, som vil give dit barn den rigtige næring under eventet. Ligeledes vil vores kiosk tilbyde sunde snacks og drikkevarer.

Ønskes der overnatning i vores sovesal vil der blive stillet personale på i nattetimerne, og vi beder blot om at der bliver taget hensyn til andre gæster.

Under eventet er både alkohol og euforiserende stoffer strengt forbudt for deltagere og forældre. Misbrug medfører bortvisning fra dette og fremtidige arrangementer.

Til de forældre og gæster, der ønsker at være til stede under vores events opsætter vi en forældrelounge, hvor der er gratis the/kaffe, frugt samt wifi. Her kan der kobles af, mens børnene hygger sig i gode omgivelser.

Under events kan vores arrangører kontaktes på alle tider i døgnet på telefon nr. 51881290 eller 28782618. Du kan også sende os en mail på info@esportgo.dk.